Sök
Stäng denna sökruta.
white couch with pillows and flowers in a vase

2023 är igång!!

Låt detta bli året då du:

  • Litar på dig själv igen
  • Frågar efter det du vill ha
  • Prioriterar det som betyder mest

Som jag pratat med flera av er om tror jag på en lättnad på bostadsmarknaden detta år. I skrivande stund (27/1-2023) har priserna redan ökat ca 1 %, tjoho! Kanske kommer priserna att fortsätta ligga på den nivån som det är idag. Men fler spekulanter har nu börjat söka sig till oss för att köpa bostad. Fler ser sin chans att komma in på bostadsmarknaden, där de förut sett det som hopplöst.

Äger du bostad idag?
Se det som en möjlighet att “byta upp” dig till större för en lägre peng. Och. När efterfrågan ökar, kommer förutsättningarna att bli bättre när du säljer din bostad. Jag har bara bra förhoppningar om året, trots att det är många tunga nyheter gällande bl.a räntor och världsläget. I varje kris finns en möjlighet. Eller. “Det måste finnas mörker för att det skall bli ljus.”

Citat och sägningar kanske inte är något för dig. Men jag själv tror att allt är en inställningsfråga (och mycket jävlar anamma).

Det gör att jag under mina tio år som mäklare, då vi haft prisnedgångar, fortfarande fått sålt de uppdrag jag tagit mig för. Jag har sett många kollegor deppa ihop och ge upp flera gånger om. I stället för att göra samma sak har jag haft mina visningar, ringt mina samtal och dragit i mina trådar. Framför allt – Jag har varit 100 % säker på att den rätta köparen när som helst kommer att stå där i entrén. “Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp.”

Det är där jag tror att jag skiljer mig från mängden. Så, kom igen. Nu gör vi detta till ett fantastiskt år. Jag är säker på att du kan bli ditt bästa jag – om du bara vill!

/ Amanda Rabogliatti, Fastighetsmäklare & Grundare Agency by A