Search
Close this search box.

Är du också trött på tomma löften?

Under mina elva år som mäklare har jag flertalet gånger tagit över uppdrag från andra mäklare.

Varför?

Oftast för att den andra mäklaren inte har levt upp till förväntningarna som säljaren haft. Mäklaren har säkerligen gjort sitt bästa.Men, denne har från början lovat ett resultat utan en strategi.Många mäklare väljer att säga det som kunden vill höra.De värderar helt enkelt bostaden högt, i hopp om att få uppdraget.När det sedan kommer till leverans är det slumpen som avgör om det de lovat lyckas.När kunden istället anlitar mig är inte det för att jag kan trolla fram det resultatet de önskar.Utan de anlitar mig för att jag levererar en strategi och en inställning som är tydlig och ärlig, vilket gör att bostaden säljs, till högsta möjliga pris.Jag tycker det är bäst att vara ärlig från början, håller du med?