Sök
Stäng denna sökruta.

Detta gjorde jag för att sälja bostaden som inte gick att sälja

För några år sedan fick jag ett samtal från en kvinna som var väldigt stressad.Hon försökte då att sälja sin bostad, med en mäklare på en av Sveriges största firmor.Mitt namn hade hon fått på rekommendation genom en vän tidigt i processen, men, valde ändå att anlita den mäklarfirman som var mest känd för henne.Jag tog över uppdraget och satte en tydlig plan – två veckor senare var bostaden såld.Det jag tycker jag gjorde var:– Bestämde att bostaden skulle stylas.– Satte rätt utgångspris.– Såg till att rätt personer kom på visning genom att använda mitt kontaktnät.– Gav tydlighet och trygghet till spekulanter vilket resulterade i budgivning.Det min kund tyckte att jag gjorde var:– Jag kom med ett positivt mindset och rätt energi. Vad tycker du? Är positivt mindset viktigt för dig?