Sök
Stäng denna sökruta.

Fössta tossdan i mass

Tänk, att jag har äran att summera ännu en månad tillsammans med Agency by A.

För ett år sedan hade jag precis börjat så detta frö, att starta eget.  Då, bara som en tanke. Att kan jag? Nä.. inte kan väl jag. Jag visste, att när jag lämnade min dåvarande arbetsplats, så ville jag inte vara anställd. Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare i nästan 10 år, där arbetsformen är väldigt fri med eget ansvar, så visste jag, att frihet är viktigast av allt, för mig.  Vad skulle jag då starta eget i? Människors (och min egen) utveckling hade jag alldeles nyligen börjat få upp ögonen för. Skulle jag utbilda mig till någon typ av coach? Kanske.  Men. Det kändes ändå inte som att det var rätt väg.  

Som jag tidigare berättat om trillade poletten ner när jag var på Molly Sandéns konsert sjuttonde mars förra våren. Hon vågade gå mot normen, till slut. Plötsligt visste jag. Jag kan också gå mot normen. För dig som läser, kanske tycker du inte att det låter så stort. För mig, var det gigantiskt. Efter att ha jobbat på ett av Sveriges största varumärken kändes det otroligt, att jag skulle starta något som skall konkurrera med det. För allt jag fått höra där, blev min sanning. Som jag senare insett inte alls är någon sanning. Det finns ingen sanning. Det finns bara det som jag väljer att tro på. Och tror jag på något. Då är det rätt. För mig.  

 Nu, har det som sagt snart gått ett år sedan jag bestämde mig att lita på min magkänsla. Agency by A har funnits i sex månader. Både jag, företaget och visionen utvecklas varje dag. Det är fantastiskt tycker jag. Jag vill aldrig sluta utvecklas. Och jag vill för alltid känna att Agency by A kan bli precis vad som helst. För, det är det, som jag väljer att tro på.  Under februari har vi fått sju nya uppdrag. Det gör mig så glad och tacksam, att få träffa kunder som också tror på oss. Som väljer oss.  

Är du ännu inte en av dem? Då är det dags tycker jag!