Sök
Stäng denna sökruta.

Jag är inte som alla andra mäklare

För ett tag sedan skrev jag om min första månad som mäklare i Göteborg.

Att jag bokade 82 st kundmöten.Vad jag inte berättade var hur jag gjorde, och varför.Jag la ner tiden. Jag gjorde jobbet, som få mäklare är beredda att göra.Jag såg till att nyttja min tid väl, för jag visste att min framgång var upp till mig själv.Jag minns luncherna.Mina kollegor hade härliga samtal och skrattade högt, satt ofta en längre tid.Jag gick snabbt in. Åt min mat.Och gick sedan ut igen för att boka fler möten.Jag la minst 8 timmar om dagen på att ringa kalla samtal.Jag såg dessutom till att jag hann genomföra mina bokade möten OCH boka nya.Det resulterade i att jag la långt över 8 timmar om dagen på mitt jobb.Detta tackar jag mitt mindset för.Det jag sedan fick veta var att ingen någonsin bokat 82 st möten.En vanlig mäklare går ofta på mellan 10-20 möten i månaden.Jag är glad att jag inte visste det. Kanske hade det begränsat mig.Men, förmodligen inte.Jag är ingen vanlig mäklare.Jag skapar min egen framgång och gör på mitt sätt.Det visade jag redan från dag ETT 🙌🏼Är du redo att anlita en mäklare som tänker utanför boxen?