Search
Close this search box.
Jobba som mäklare i Göteborg

Vill du ha möjlighet att sälja bostäder överallt?

Om Agency by A

Hos oss kan du följa dina kunder tillsammans med rekommendationerna du skapar. Här behöver du inte ge bort en kund till en kollega på grund av ett geografiskt område. Du har på så vis möjlighet att helt själv påverka ditt arbete och utveckling framåt. Vi ser att det är viktigt att du skall belönas för att du är grym på ditt jobb!

Våra värdeord

härligt, inspirerande, nytänkande och smakfullt

Agency by A föddes ur en dröm om att skapa en unik kundupplevelse.

Att jobba med oss skall vara inspirerande och roligt för både kunder och medarbetare. Vi vill göra något annorlunda i branschen – för oss är det att ha kombinationen av duktiga säljare tillsammans med unik och lekfull design.

Vi har möjlighet att erbjuda dig fördelaktig lön samt ett friare mäklarliv. Av dig förväntar vi oss en härlig energi tillsammans med ambitiösa mål. Vi söker både nyutbildade samt erfarna mäklare. För oss är det du som person och din syn på yrket som är avgörande.

Vår ambition är att synas för att inspirera, inte för att skryta.

Vi står för framtidens arbetsplats och sitter placerade på co-working via United Spaces på Lindholmen. Här är vi tillsammans ca 300 st medarbetare som vi kan nätverka och ha roligt tillsammans med. Hur dina dagar ser ut är upp till dig själv men möjligheter finns till följande

  • Gemensamma frukostar
  • Träningsklasser
  • Aw
  • Inspirerande föreläsningar
  • Säljutbildningar

Är du nyfiken på att veta mer?

Skicka din intresseanmälan till Amanda eller ring på 0723 55 00 11.