Sök
Stäng denna sökruta.
books on a table with a vase in glass on top

The botten is nådd

Vad skönt det är när det går mot vår tycker jag. Det finns så många fördelar med våren. Ljusare dagar, varmare vindar och förmodligen en lite mer lättsam bostadsmarknad.

Igår lyssnade jag på ”Placerapodden” där Winston Håkanson gästade. Jag blev glad över att höra att han har samma känsla som mig om den närmsta tiden.

Har ni också reagerat på att kaffepriserna gått ner?

Han hade nämligen för några dagar sedan noterat detta. Tydligen, är det ett husmorsknep för att se att inflationen lättar.  Detta, blir också, enligt honom ett tecken på att räntan skall ner. Och vips, så bör vi se lite ruljangs igen.

Tro det eller ej, så har vi faktiskt redan sett lite positiva siffror för januari, på sina håll. Det skall bli spännande att se exakt vad, när officiella siffror kommer.

Enligt Svensk Mäklarstatistik, minskade priserna i december på bostadsrätter med – 1 % och villapriserna med – 3 %. Sedan toppnoteringen i mars/april 2022 har bostadsrättspriserna sjunkit med – 14 % och villapriserna med – 15 %.

Jag tror och hoppas att ”the botten is nådd”.

För vår del, här på Agency by A har året börjat helt enligt målsättning. Åtta st nya uppdrag är signerade och vi är otroligt stolta och tacksamma för förtroendet som så många av er ger oss. Alla dessa bostäder finns nu på vår hemsida som ”Kommande”. De flesta av dem har som plan att säljas under våren. Är du på jakt efter något nytt? In och kika via knappen nedanför.

Slutligen, vill vi stoltsera med att vi nyligen också fått in en framtida kollega på mäklarsidan. En närmre presentation av Daniel kommer